HEM

VAD HÄNDE?

ANNONS

OM FAMILJEN

KONTAKT

BILDER

 

Hur kontaktar man familjen?

 

 

 

 

Även om livet för oss i familjen aldrig kommer att bli som förr, så börjar vi sakta anpassa oss till en ny verklighet. Fredrik kommer alltid att finnas med oss på olika sätt och tankar på honom dyker upp i alla möjliga olika vardagliga sammanhang. Ibland känns det bara jobbigt, men ofta känns det viktigt att ägna tid och tankar åt Fredrik. Själv tittar jag dagligen på bilder på Fredrik, både från hans svåra sista vecka i Uppsala och på gladare bilder från förr.

 

Eftersom det fortfarande (i mitten av augusti 2005) är många som läser sidorna om Fredrik på Internet, så gissar jag att fler än vi i den närmaste familjen som använder text och bild för att bearbeta känslor eller fundera på livets förgänglighet. Oavsett varför du läser, känns det nu som om vi gärna besvarar eventuella frågor. Om du har synpunkter på publicerat material, stavfel, förslag på vad som skulle kunna skildras, har kommentarer på hur just du känner det, funderar över vad som hänt eller vad som ska hända, så får du gärna skicka ett mejl till kontakt@kastemyr.se.

 

 

En solnedgång som vi såg och sparade den 10 augusti 2005.

 

 

 

 

 

 

Endast för privat bruk  -  Sidan först skapad 2005-06-18 och uppdaterad sporadiskt för Fredriks vänners skull.   © Copyright Per Kastemyr.  

 

k a s t e m y r . s e / F R E D R I K