HEM

VAD HÄNDE?

ANNONS

OM FAMILJEN

KONTAKT

BILDER

 

Bilden av familjen Kastemyr i Sandviken

 

 

Även om du känner någon i vår familj är det inte säkert du känner till alla. Här finns en kort beskrivning av de du ser på familjebilden från 2003. Bilden togs i samband med att Emil föddes.

 

Emil: Född i oktober 2003 - en riktig sladdis som alla i familjen har mycket glädje av. Han har deltidssysselsättning på dagis. Gillar att leka, klättre, hoppa, titta på film, klämma öron, skratta och umgås med alla. Han drömmer om att bli hockey-spelare.

 

Fredrik: Född i maj 1991 - har just slutat sjunde klass på Sandvikens Montessoriskola med mycket väl godkänt resultat. Gillar arkitektur och formgivning, scouting och musik i många former - spelar själv piano och horn. Senast avlyssnade skivor (maj 2005) är inspelade av Beatles, Povel Ramel, Viba Femba och Thelonius Monk. Fredrik som sitter i mitten och håller i Emil. Han har växt ett par decimeter sedan bilden togs och har blivit en riktig tonåring.

 

Simon: Född i januari 1988. Lång och känns snabbt igen på den stora frisyren. Går sedan 2004 med framgång på Natur- och friluftsgymnasium i Vadstena. Gillar scouting, bilar, adrenalin-sporter (speciellt klättring och forskajak) och drömmer om att tävla i multisport. Flickvän: Okänt.

 

Anna: Född i mars 1986. Har just mycket framgångsrikt avslutat treårigt Naturvetenskapligt program, med inriktning matte och data, på Bessemergymnasiet i Sandviken. Gillar i första hand pojkvännen Lars Nyman från Trödje och i andra hand att sjunga. De flyttar till hösten in i en lägenhet på Brommaplan i Stockholm. Anna har till hösten sökt en linje på Karolinska Institutet som kallas IT-medicin.

 

Karin: Född på sextiotalet och jobbar som fritidspedagog på en öppen förskola i Kanalkyrkan i Sandviken. Gillar med råge familjen, att gå på gympa i någon form en gång i veckan, lösa korsord och badstränder.

 

Per: Ett år äldre än Karin. Trivs med sitt arbete på Sandvik IT (som tar för mycket tid), familjen (som får för lite tid), kultur i många former, mixa musik med ojämna mellanrum och att spela innebandy en gång i veckan.

 

Oktober 2003 - hela familjen samlad och lycklig, med en mycket stolt far.

 

 

 

Endast för privat bruk  -  Sidan först skapad 2005-06-18 och uppdateras sporadiskt för Fredriks vänners skull.  

 

k a s t e m y r . s e / F R E D R I K